زندینو

Search

سئو تکنیکال چیست؟

فهرست مطالب

سئو تکنیکال یا همان سئو فنی با عناصر پشت صحنه مرتبط است که با افزایش بازدیدهای طبیعی وب سایت شما نقش دارند. از مهمترین این عناصر می‌توان به سرعت بارگذاری صفحه، بهینه سازی وبسایت برای گوشی و معماری سایت می توان اشاره کرد. شاید به این بخش از سئو زیاد توجه نشود،  اما بهتر است بدانید که سئو تکنیکال بسیار مهم است.

برای بهبود سئو تکنیکال باید در ابتدا بفهمید سایت شما در چه وضعیتی قرار دارد و برای این کار لازم است عملکرد وب سایت را به صورت حرفه ای بررسی کنید. در این مقاله سعی داریم به تکنیک سئو تکنیکال و به جزئیات اصلی آن بپردازیم.

متخصصان بهینه‌ سازی وب‌سایت، سئو را به سه گروه مختلف تقسیم می‌کنندکه این دسته‌ها شامل سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال می‌ باشند. به طور کلی، سئو داخلی به محتواهای صفحات، سئو خارجی به اعتبار و محبوبیت صحفات شما از نظر وب‌سایت‌های دیگر و سئو تکنیکال به عناصری مانند سرعت بارگذاری صفحات، ساختار وب ‌سایت مرتبط است. در ادامه مختصر در مورد این سه دسته از سئو آشنا خواهیم شد .

معرفی 3 سئو اصلی سایت

سئو داخلی

سئو داخلی یا همان On-page SEO به محتوای صفحات وب مرتبط است. این محتواها به موتورهای جستجو می‌گویند که در صفحات وبسایت شما درباره چه موضوعی نوشته شده است. از عناصر مورد توجه در سئو داخلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متن جایگزین تصاویر Image Alt Text
  • میزان استفاده از کلمات کلیدی
  • توضیحات متا Meta Description
  • تگ‌های H1
  • انتخاب URL
  • لینک‌های داخلی

سئو خارجی

سئو خارجی یا همان Off-page SEO به موتورهای جستجوگر می‌گویند که وب‌ سایت شما را بر اساس بک لینک وب‌سایت‌های دیگر محبوب و معتبر خواهد کرد. کیفیت و تعداد بک ‌لینک‌ها در پیج اتوریتی یا اعتبار صفحه تأثیرگذار است. به عنوان مثال هنگامی که بین دو وب‌سایت با شرایط مشابه که یکی از آن‌ها 100 لینک مرتبط و دیگری 50 لینک مرتبط از وب‌سایت‌های معتبر دارد، وب‌سایت اول به رتبه های بهتری سعود می کند.

سئو خارجی

سئو تکنیکال یا فنی

سئو تکنیکال به بهینه‌سازی فنی وب‌سایت برای بهبود رتبه در موتورهای جستجو گفته می‌شود. از مهمترین ویژگی این سئو می‌توان به سرعت بهبود وب‌سایت، ساده کردن ساختار وب‌سایت برای کراولینگ یا خزش، قابل درک کردن آن برای موتورهای جستجو می توان اشاره کرد.

در واقع سئو تکنیکال یا همان سئو فنی بخشی از سئو داخلی محسوب می شود، زیرا برای بهبود عناصری درون وب‌سایت و دریافت رتبه‌های بهتر در موتورهای جستجو به کار می رود .

چک لیست سئو تکنیکال

در واقع سئو تکنیکال نسبت به سایر سئو های دیگر کمی پیچیده است و به توجه بالایی نیاز دارد. در این بخش به ویژگی‌های وب‌سایت‌های بهینه شده از نظر فنی می پردازیم .

قابلیت کراولینگ یا خزش

موتورهای جستجوگر برای خزش و دریافت اطلاعات وب‌سایت‌ها از ربات‌ها استفاده می‌کنند. توجه به بهبود این قابلیت می‌تواند از روش‌های زیادی بهره مند شود. به عنوان مثال، لینک‌های صفحه را فالو نکنند. خزش یک محتوای خاص را محدود کنید و یا کاری کنید که صفحه‌های کراول شده در صفحات نتیجه جستجو نمایش داده نشوند.

همچنین شما می‌توانید با استفاده از لینک‌های داخلی، با استفاده از ربات‌ها به درک بهتر محتوای صفحات کمک کنید.

سریع بودن

سرعت بارگذاری صفحات بسیار مهم است و باید سرعت آن بالا باشد. امروزه کاربران صبر زیادی ندارند و نمی‌ توانند زیاد منتظر بمانند تا سایت با تاخیر باز شود.

سریع بودن سایت

در سال 2016 مطالعاتی انجام شده که نشان می دهند کاربران بیشتر از 3 ثانیه به وبسایت فرصت نمی دهند و اگر در این فاصله زمانی وبسایت باز نشود آن را ترک می کنند. پس بهتر است روی سرعت بارگذاری صفحات بیشتر تمرکز کنید.

نداشتن لینک های مخرب

معمولا هنگامی که صفحاتی را باز می کنید و بعد از باز شدن متوجه می شوید صفحه خالی است و یا کلا اطلاعاتی در آن نمایش داده نمی شود، در این مواقع کاربر عصبانی خواهد شد و وبسایت را ترک می کند.

اگر لینک مخرب در سایت شما وجود داشته باشد، معمولا پس از باز کردن صفحه پیامی بر مبنای خطای ۴۰۴ مشاهده می شود. متاسفانه لینک های مخرب می‌توانند تأثیرات منفی را در تجربه کاربران داشته باشند.

موتورهای جستجوگر نیز تمایل ندارند صفحاتی با این خطا را پیدا کنند. به طور کلی به علت تغییرات بسیار زیاد وب‌سایت‌ها، تعدادی از این لینک مخرب ایجاد می شود که کاملا طبیعی است. شما می توانید با استفاده از ابزارهای مختلف خطاها را رفع کنید و از ایجاد لینک‌های خراب جلوگیری کنید.

از محتواهای کپی استفاده نکنید.

محتواهایی که از سایت شما کپی شده باشند یا از سایت دیگران برداشته شوند می توانند باعث گیج شدن موتورهای جستجوگر شوند که این موضوع اصلا به نفع سایت شما نیست.

موتورهای جستجو هنگام مواجه شدن با ومحتواهای کپی شده نمی‌دانند باید به کدام صفحه رتبه بالاتری بدهند، در نتیجه امکان دارد صفحات با محتوای مشابه را پایین‌تر از صفحاتی که از آن کپی کردید، نشان بدهند. در بسیاری از مواقع بدون آن که اطلاع داشته باشید و به علت مشکلات فنی محتواهایی که در سایت بارگذاری کرده اید ، با دو URL نمایش داده می شوند و موتور جستجو آنها را به صورت کپی محتوا نشان می دهد. شاید این محتوا در تجربه کاربری مخاطبان تأثیرخاصی نداشته باشد، اما هنگامی که موتورهای جستجو متوجه آن ‌شوند، شما را جریمه سنگین خواهند کرد.

خوشبختانه با استفاده از تگ‌های کنونیکال می ‌توانید این مشکلات را به حداقل برسانید و برای همیشه آن را رفع کنید. جالب است بدانید تگ‌های کنونیکال، صفحه اصلی محتوا را به موتورهای جستجو معرفی می‌کنند.

امنیت وبسایت

توجه به امنیت وب‌سایت، احترام به حریم خصوصی کاربران است و وب‌سایت‌های بهینه‌ شده از نظر تکنیکال باید بسیار امن باشند. شما می توانید از روش های زیادی برای امنیت وب‌ سایت خود استفاده کنید.

استفاده از https از مهم‌ترین اقدامات برای ایجاد امنیت وبسایت است. با استفاده از https به طور کامل مطمئن می‌شوید که هیچ‌ فردی نمی‌تواند داده‌های وارد شده در وبسایت شما را به دست بیاورد. برای اجرای این مرحله در وب‌سایت لازم است گواهی SSL را داشته باشید.

اشتراک گذاری
نوشته های تازه
دسته بندی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

برای درخواست مشاوره رایگان، فرم زیر را پر کنید